Norway

Location
Norway

Dewar Partnership Ltd. er et konsulentfirma for heis og rulletrapp med full service, som spesialiserer seg på å tilby integrerte vertikale transportrådgivning og prosjektstyringstjenester. Vi tilbyr heis- og rulletrappkonsulenttjenester i kommersielle, fritids-, finans-, detaljhandels-, utdannings-, helse-, transport- og luftfartsmarkeder i hele Storbritannia, Europa og globalt for et bredt spekter av offentlige og private kunder.

En vellykket bygning holder den vertikale transportledelsen bak kulissene, slik at brukere enkelt kan bruke en heis eller rulletrapp uten bekymring eller ulempe. Vår kundefokuserte tilnærming til vertikal transportdesign, modernisering, prosjektstyring, vertikal transportporteføljestyring, lovpålagte og tilstandskontrolltjenester og vedlikeholdsstyring, hjelper våre kunder med å sikre at heiser og rulletrapper alltid er i god stand, og vi jobber for å tilby design, inspeksjoner og administrasjonstjenester for å holde viktige vertikale transporttjenester som fungerer effektivt, smidig og sikkert.

Dewar Partnership er en avdeling av Lerch Bates Inc.-familien av selskaper med hovedkontor i Denver, Colorado, USA.

Technical
Expertise
Since 1947, many clients have become our valued friends. Lerch Bates consultants are employee owners who share their expertise and innovation. Our Senior Consultants average 25 years of experience