Holland

Location
Netherlands

Dewar Partnership Ltd. is een full-service consultancybedrijf voor liften en roltrappen dat gespecialiseerd is in het leveren van advies voor geïntegreerd verticaal transport en diensten voor projectmanagement. Wij bieden adviesdiensten inzake liften en roltrappen voor de commerciële en financiële markt, de vrijetijds- en retailmarkt, in de onderwijs- en gezondheidssector en voor transport en luchtvaart in het Verenigd Koninkrijk, Europa en wereldwijd en aan een brede waaier van klanten in de publieke en private sector.

Een succesvol gebouw houdt het verticale transportbeheer verborgen achter de schermen, zodat gebruikers van het gebouw gemakkelijk een lift of roltrap kunnen gebruiken zonder zorgen of ongemak. Onze klantgerichte benadering van verticaal transportontwerp, modernisering, projectbeheer, beheer van de portfolio van verticaal transport, wettelijke en staatinspectieservices en onderhoudsbeheer helpt onze klanten ervoor te zorgen dat hun liften en roltrappen altijd in goede staat zijn. We doen er alles aan om kwaliteitsvol ontwerp, inspecties en managementservices te bieden, zodat de belangrijke verticale transportservices efficiënt, soepel en veilig werken.

Dewar Partnership is een divisie van de Lerch Bates Inc.-familie van bedrijven met hoofdkantoor in Denver, Colorado, VS.