Finland

Location
Finland

Dewar Partnership Ltd. on täyden palvelun hissi- ja liukuporraskonsultointiyritys, joka on erikoistunut integroimaan pystysuoran kuljetuksen neuvonta- ja projektinhallintapalvelut. Tarjoamme hissi- ja liukuporraskonsulttipalveluja kaupallisilla ja vapaa-ajan markkinoilla sekä rahoitus-, vähittäiskauppa-, koulutus-, terveys-, liikenne- ja ilmailumarkkinoilla kaikkialla Isossa-Britanniassa, Euroopassa ja koko maailmassa monille julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaille.

Onnistunut rakennus pitää pystysuuntaisen kuljetuksen hallinnan kulissien takana, jotta rakennuksen käyttäjät voivat käyttää hissiä tai liukuportaita helposti ilman huolia tai hankaluuksia. Asiakaslähtöinen lähestymistapamme pystysuoran kuljetuksen suunnitteluun, modernisointiin, projektinhallintaan, pystysuoran kuljetuksen portfolion hallintaan, lakisääteisiin ja kuntotarkastukseen liittyviin palveluihin sekä kunnossapidon hallintaan auttaa asiakkaitamme varmistamaan, että hissit ja liukuportaat ovat aina hyvässä kunnossa. Työskentelemme tarjotaksemme suunnittelua, tarkastuksia ja hallintapalveluja, jotta pystysuoran kuljetuksen rakennuspalvelut voivat toimia tehokkaasti, sujuvasti ja turvallisesti.

Dewar Partnership on osa Lerch Bates Inc. -yritysperhettä, jonka pääkonttori sijaitsee Denverissä, Coloradossa, Yhdysvalloissa.